Arbejdsgrupper Seminar

SEMINAR
Onsdag d. 19. nov. kl. 10-16 holder vi det afsluttende seminar med oplæg.
Det finder sted på Kasernen i lokale 212.
De forskellige oplæg med efterfølgende spørgsmål og diskussion er inddelt i tre hovedtemaer, der lidt løst kan betegnes:

Arkitektur/by
Oplæg af Marie, Christina, Heidi

Censur/propaganda/institution
Oplæg af Ida, Martin, Kathrine

Andethed/det internationale
Oplæg af Jakob, Sima

Der kommer nok et par oplæg mere på (ring eller skriv til Lotte, hvis du gerne vil på med et oplæg). Oplægsholderne inden for de enkelte hovedtemaer organiserer selv rækkefølge og evt. samspil. Meld ind til Lotte ca. en uge før, så der kan laves et egentligt program. Vi slutter dagen af festligt.


Vidensdeling!

Denne side kan alle bruge til faglig udveksling. Det vil blive mere aktuelt jo længere ind i forløbet vi kommer. Vi kan alle redigere og lægge informationer og forslag ud til resten af holdet. Her er et link til en hjemmeside, som har lavet en meget hjælpsom "how do I..?", hvor man kan finde hjælp til at gebærde sig på wikidot: http://urbanmobile.wikidot.com

16. september
Sidste gang fortalte jeg (Sima) om en hjemmeside for 798-området i Beijing. Hvis I vil se nærmere på denne side kan I følge linket her

22. september
Jeg har fundet en lille dokumentar om Chi Peng - Shanghai-kunstneren, som vi talte om i sidste uge. Det viser en del af hans værker og processen omkring den digitalt manipulerede fotokollage, som er hans foretrukne udtryksform. Programmet er i tre dele:
del 1
del 2
del 3
Jeg synes selv, at programmet var helt okay og måske meget godt for de, der ikke var til undervisningen d. 17/9, så de kan få et indtryk af Chi Peng.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License